Alingsås Däckservice AB

Nu är det torsdag igen och jag hoppas att alla mina fantastiska läsare haft en bra vecka och ser fram mot att det är fredag i morgon. Veckorna går i raketfart, eller hur? Eftersom det är så många av er som haft frågor om hur det har gått med däcken jag behövde till bilen så tänkte jag skriva ett inlägg om just detta. Jag vände mig till Alingsås Däckservice AB som är ett företag för oss alla som bor i Älvängen och behöver en däckverkstad. 

Det var min chef på lagret som berättade om det här företaget för mig och nämnde att han tyckte att jag skulle vända mig till denna däckverkstad i Älvängen eftersom han vänt sig dit i höstas för att köpa fyra nya däck, och var nöjd med både att däcken var billiga, samt att personalen verkligen var kunnig och trevlig. Såklart tyckte jag att det kändes tryggt att anlita Alingsås Däckservice AB tack vare denna rekommendation, och det visade sig att företaget var exakt så bra som chefen sagt. Då flera av er befinner er i Älvängen med omnejd tänkte jag nu att jag ville tala om för er att det här är ett företag som jag tycker att ni också ska vända er till då de kan vara till hjälp med allt som har med däck att göra. Om ni inte redan skiftat däck ännu och vill köpa prisvärda kvalitetsdäck, ja då är verkligen Alingsås Däckservice AB ett riktigt bra alternativ. Har ni någon fråga om denna däckverkstad i Älvängen kan ni ta och klicka på länken, då kommer ni in till deras hemsida och kan läsa mer där om allt de erbjuder. Ha nu en strålande eftermiddag i det vackra vädret och ta hand om er på bästa sätt tills vi hörs nästa gång.