Ett måleri för dig i Munka-Ljungby

God morgon och välkomna till bloggen och till ett inlägg där jag ska ta och berätta om ett måleri i Munka-Ljungby som hjälpt mig att måla om huset. Jag har ägt huset i snart ett år. Det här med att bo i hus är nytt för mig, har hyrt lägenhet i alla år men alltid drömt om ett eget hus. Innan har jag bara lyft luren och ringt bostadsbolaget när det varit något jag behövt hjälp med men som husägare ska jag göra allt själv. Skrämmande och spännande på en och samma gång. När det gäller det här med att måla så vågade jag inte ge mig på det, för det kändes som ett stort och svårt projekt att måla om fasaden så därför tog jag och anlitade detta måleri i Munka-Ljungby som heter Målerifirman Wahlgren & Son, du kan få mer information om dem här.  

För en utbildad målare är det förstås inget problem att snabbt och effektivt måla om ett hus, och Målerifirman Wahlgren & Son gjorde ett bra jobb. Jag har fått huset som jag ville ha det. Målerifirman Wahlgren & Son använde en miljövänlig färg och det tycker jag är bra, för jag tänker på vår miljö, och den här färgen som är en riktig kvalitetsfärg ska hålla flera år framöver så nu behöver jag inte tänka på att måla om på många år. Jag tycker att ni som behöver hjälp ifrån ett måleri i Munka-Ljungby ska ta och höra av er till det här företaget. Även ni som befinner er i närliggande orter, till exempel i Höganäs, Ängelholm, Båstad eller Landskrona kan få hjälp av Målerifirman Wahlgren & Son.