Nyheter

VVS-grossisten Tabogros i Markaryd nu såld!
2013-12-05 17:47
Produktbolaget Haglinge SG AB nu sålt
Produktbolaget Haglinge SG AB med skogsvagnen Haglinge SG har nu sålt sin rörelse till Litab Lack och Ekholms Svets & Mekaniska i Vänersborg. De kommer att driva verksamheten i det nybildade bolaget Haglingevagnen AB.
2013-04-04 16:31
Svetspunkten i Halmstad har fått ny ägare
Svetspunkten i Halmstad med en rad generalagenturer på den svenska marknaden, bl a för sydkoreanska Hyundai Welding som är världsledande inom tillsatsmaterial för svetsning, har överlåtit sin rörelse till Beijer Industri AB som ingår i börsnoterade Beijer Alma-koncernen. Verksamheten kommer att samordnas med deras försäljning av slipmaterial. Överlåtelsen förmedlades av Harald Kolmert vid Avendor FöretagsFörmedling i Helsingborg.
2013-01-03 15:41
Genomförd Private Placement
Avendor FöretagsFörmedling har hjälpt Vezzel AB (publ) med försäljning av ett konvertibelt förlagslån på 2 Mkr inför marknadsnoteringen på NGM-listan. Köpare var "affärsänglar" inom Avendors nätverk. Så här skriver bolaget: "Vezzel AB har genomfört en lyckad Private Placemant och säkrat fortsatt expansion."  
2013-01-03 15:22
Genomförd affär
Miljöföretaget Absorbenta Miljö AB i Halland är nu sålt. Intresset var ovanligt stort och objektet visades bland "populära objekt" på Bolagsplatsen. 88 intressenter anmälde sitt intresse via denna site och våra egna köparregister, trots den korta tiden, så nu har vi ett högaktuellt köparregister för den som vill sälja liknande företag.   
2012-08-29 16:10
Elfdalens Köpcenter nu sålt
ICA Kvantum fastigheten  i Elfdalens Köpcenter i Klippan, NV Skåne, har bytt ägare. Det är Tullssons Fastigheter som sålt sitt dotterbolag till ICA Fastigheter Sverige för 30 Mkr. ICA Fastigheter kommer att fortsätta att vidareutveckla fastigheten. Intresset för denna typ av förvaltningsobjekt är mycket stort för närvarande. Även den intilliggande fastigheten har nu sålts. Båda affärerna förmedlades av Avendor  
2012-08-29 16:09
Aktuellt sökuppdrag
För engelskt investmentbolags räkning söker vi förvärvsobjekt (alla branscher utom underleverantörer till automotive-industrin av intresse) med ett resultat före finansnetto och avskrivningar (EBITDA) överstigande 20 MSEK.
2012-08-29 16:09
Nya loklaler för expansion
Lager/logistik/verkstad   Kemiska Tvätten och Jeba Pullverlackering har tecknat hyresavtal för förhyrning av lokaler i Vilsta industriområde, Eskilstuna. Företagen skaffar sig genom flytten till Vilsta ändamålsenliga lokaler inför planerad expansion.
2012-08-16 17:45